.

Luckycyc Szilikon forma Mezőbe,Zamatos Füvet Virágtartó Penész Tároló Doboz fedéllel Penész Mini Koporsó Alakú Formát Szilikon forma.

Luckycyc Szilikon forma Mezőbe,Zamatos Füvet Virágtartó Penész Tároló Doboz fedéllel Penész Mini Koporsó Alakú Formát Szilikon forma.

HUF 6208.65

Az áru mennyisége
A Това elérhető

★Anyag : szilikon anyagból, tartós. ★Műszaki adatok : 2043 virágcserép + fedél penész / 2044 koporsó fedelét penész / 2045 tároló doboz fedelét penész / 2046 tároló doboz fedelét penész / 2047 tároló doboz + fedél penész. ★Használ : DIY kristály Epoxi termelés, zamatos, virágcserepek, tároló dobozok, stb. ★Több Alkalmazás : Egyébként, mint ékszer/bizsu-box, akkor is használhatja őket, hogy tárolja a pénzérme, kulcs, vagy mint a virágcserép a kis növények, stb. ★Ideális Ajándék : Add csillogó, színezéket, csillám porok, stb, szóval sok lehetőség az ön számára, hogy tervezze meg egyedi, kézzel készült tároló doboz, vagy egy ajándék belül adja, hogy valaki különleges.Termék Információ : Anyag : silicone Specifications : 2043 virágcserép + fedél penész / 2044 koporsó fedelét penész / 2045 tároló doboz fedelét penész / 2046 tároló doboz fedelét penész / 2047 tároló doboz + fedél mold Size : mint látható, a pictures Features : szilikon anyagból, tartós.Felhasználás : DIY kristály Epoxi termelés, zamatos, virágcserepek, tároló dobozok, stb.Leírás : 1. A hatszögletű tároló doboz, valamint a fedelet a kis koporsót kell rögzíteni, külön-külön.A nagy, kerek tároló doboz lehet használni, mint egy csat telepítése után egy koronát.2. Ha kitölti a ragasztó, ha nem tud egy mini mágnes, hogy a fedél nem esik.Ügyeljen arra, hogy erősítse meg az elhelyezés pozícióját első.Még fontosabb, hogy erősítse meg az NS rúd a mágnes mark tollal.3. Felveheti világító por, mások, hogy megfeleljen az önálló világító trícium gáz cső, amely élvezi izgalmas hatásokat éjszaka.Megjegyzés : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-3 cm.2. Mivel a különbség a különböző jelenít meg, a kép nem mutatja a tényleges színe a projekt.A csomag tartalma : 1* Szilikon forma doboz.

Főbb jellemzők