.

Esetben Kompatibilis a Fitbit Inspirálja 2 kijelző Védő fólia, Puha Bevonatú TPU Teljes Védő burkolata az Inspire 2 Tartozékok (Arany)

Esetben Kompatibilis a Fitbit Inspirálja 2 kijelző Védő fólia, Puha Bevonatú TPU Teljes Védő burkolata az Inspire 2 Tartozékok (Arany)

HUF 2023.65

Az áru mennyisége
A Това elérhető

[Kompatibilis Modell] : az Esetben Kompatibilis a Fitbit Inspirálja 2.A csomag Tartalmazza,7 csomag vagy 1 Pack esetben a képernyő védő Inspirálja 2. [Teljes Védelmet] : kiváló minőségű, az anti-karcolja a lágy TPU, ez esetben magában foglalja a teljes elülső görbülő széle az apple óra, amely teljes védelmet biztosít az Inspire 2 a Karcolások ellen, csepp, majd dudorok. [Pontos Kivágások] : Ebben az esetben úgy tervezték, pontos kivágások, hogy teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, érzékelők nézni funkciók.anélkül, hogy a zenekar beillesztés, vagy nézni a töltés is.Nagy érintőképernyős pontosság, valamint érzékenység.hozzá nem terjedelmes, hogy a Tracker. [Emlékezteted] : a termék Használata a tornaterem vagy sportpálya a tevékenységek is, mert a nedvesség (az izzadás), hogy csapdába között ez a termék, valamint a watch képernyőn.Ez annak köszönhető, hogy a természet a termék nem tapadnak a képernyőre.Amikor a köd között az esetben a képernyőn, kérjük, tiszta a víz, köd, hogy nem egy nagy ügy. [Kiváló értékesítés Utáni Szolgáltatás] : 48 H Gyors Válasz : Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen más probléma, mi mindig készen áll, hogy segítsen.

Főbb jellemzők